If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз сложих от ТиН, 300 и нещо лева, на него пишеше, че е за Капа 2.4, така, че това е. Моя е на около 5000км и не мога да кажа нищо за издръжливостта. Пробвай там
Аз сложих от ТиН, 300 и нещо лева, на него пишеше, че е за Капа 2.4, така, че това е. Моя е на около 5000км и не мога да кажа нищо за издръжливостта. Пробвай там
колега що го препоръчваш, като ти самия май не си много доволен от ТиН ския за 1,9JTD ако съм чел правилно де.
Значи веднага след слагането ми пребуксува при пълна газ, но това изчезна бързо след това. Явно е трябвало да се напасне феродото както и предположих. Сега нямам никакви оплаквания
Не се занимавай с глупости.
За парите на Валеото си вземи оригинален на Фиат 60816362. Поне със сигурност ще е по-оригинален от Валеото, което търсиш.
п.п. Някой може ли да ми даде характеристики на "усиления" съединител, който се продава от алфистите?
Интересува ме размерите на феродото (външния и вътрешния), силата на притискателя и коф. на триене на феродото.
Да вида колко е толкова усилен.
Утре почвам да свалям кутията ...че амбриажа е толкова твърд че и цилиндъра долу потече милия....
Такива усилени съединители,спортни филтри,и свещи проектирани за ГАЗ винаги съм бил скептично настроен.
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Утре почвам да свалям кутията ...че амбриажа е толкова твърд че и цилиндъра долу потече милия....
Такива усилени съединители,спортни филтри,и свещи проектирани за ГАЗ винаги съм бил скептично настроен.
Дръж ни в течение какво си сложил интересно е развитието на темата
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Препоръчвам ти да прочетеш за твоя, ама точно за твоя автомобил какво е проектирано, пък след това избора е изцяло твой...дали са усилени или не, спортни или не и т.н. Иначе успех. Като цяло гледам че решението си го взел, така че темата мисля тук е абсолютно безсмислена. Успех от мен!!!!!
"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Не се занимавай с глупости.
За парите на Валеото си вземи оригинален на Фиат 60816362. Поне със сигурност ще е по-оригинален от Валеото, което търсиш.
п.п. Някой може ли да ми даде характеристики на "усиления" съединител, който се продава от алфистите?
Интересува ме размерите на феродото (външния и вътрешния), силата на притискателя и коф. на триене на феродото.
Да вида колко е толкова усилен.
Коефициента на триенето при каква температура го искаш . А сега сериозно разликата е само в притискателния диск , и евтиния вариант никъде не го дават за 166. Но всеки има правото да си прави експерименти
Коефициента на триенето при каква температура го искаш . А сега сериозно разликата е само в притискателния диск , и евтиния вариант никъде не го дават за 166. Но всеки има правото да си прави експерименти
Аз съм сериозен обаче.
Щом разликата е в притискателя, то колко му е силата на натиск?
Аз няма да си правя експерименти определено,че е наврян на Мачо Пикчо.Мисля да си взема Валео с каталожен номер 821325 и клиентска цена 628 лева!
Айде пак да си повторя мнението http://alfisti.bg/?step=module_actio..._cat=94&lang=2 поръчай си тоя съединител бе човек, с усилен притискател е, ламелите са му удебелени, няма да съжаляваш и е 100% оргинален. Има и телефони в сайта, звънни да ти обяснат за какво става въпрос
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment